dissabte, 25 de febrer del 2012

URDANGARIN 1 - CASTRO 0

Tot ha seguit el guió previst. El canvi d'estratègia, en el moment adequat. El Pasqualet segueix donant la cara però els qui realment han agafat les regnes són uns altres, els mateixos que fins ara han deixat que la via d'aigua que s'ha produit a la Corona seguís oberta fins a un límit, el límit de la línia de flotació de la institució amb seu a la Zarzuela. S'hi juguen molt, a part de la pròpia supervivència. A hores d'ara, el pobre Pascual és nomes una titella sense ànima, morta. Al Sr Castro li falta ben poc.
En 24 hores els canvis que han impulsat els assessors de la Corona han donat un tomb de 180 graus a la situació. Urdangarin 1, Jutge Castro 0. Sense pal.liatius. I sembla que només és el començament. S'han après moltes lliçons des dels temps de l'altre duc, el de Lugo. El dany ha estat enorme, però s'ha sabut corregir a temps i a hores d'ara la situació sembla estar sota control. El jutge, esporuguit, té clar quina ha de ser la sentència. La por és immensa, la pressió insuportable. Les conseqüències, incalculables. Millor que sigui així, però es miri com es miri,  el buc fa aigües per tot arreu. Quan es tapa una via d'aigua, inmediatament se n'obre una altra de més grossa. I aquesta  http://atlantdemur.blogspot.com/2011/12/jaime-inaki-letizia.html és la que enfonsa el buc,
Qui hagués dit tan sols fa un parell d'anys que un dels membres més admirats de la Corona seria escridassat i humiliat en públic  com ho ha estat avui el Duc a l'entrada dels jutjats. 
Definitivament, el regnat de Felip VIè no sigui tan plaent com el del seu pare. I la Sra Ortiz ho sap.


                                       http://www.wix.com/arenasprat/2014